Friday, December 24, 2010

Salam kawan-kawan,

hurm, da pukul 1.25 pagi tapi aku masih tak tido.. eheh takpelah sebab besok tak yah masuk keje.. CUTI.. Yahoo.. dulu sebelum aku merasai pengalaman berkerja ni, aku ingat bekerja itu seronok. tidak perlu fikir pasal assignment yang menimbun² tinggi ke langit ataupun test² dan kuiz² yang mengundang ketensionan.. TAPI heheh indah khabar dari rupe, tempat keje memang BEST tapi masalaahnya sekarang tak ada masa nak tido.. heh, tersengguk² la macam burung belatuk.berbeza dengan waktu belajar yang balik kelas terus terkulai.. skang nih kena amalkan minum nescafe pagi-pagi supaya tak nak mengantuk walaupun akan sakit perut sangat lepas minum.. :( Ye, tapi saya akan tetap mengadapi semua ini dengan tabah.. yes liyana.. S.A.B.A.R itu penting. Jangan nak memanjakan diri anda ye.. Cuba bayangkan yang kerja pagi sampai malam. Hang nie kira beruntung ok Yana? (bermonolog dengan diri sendiri itu amat penting eh kawan-kawan) :D ok lah, den tak tau mau merapu menda da.. N yes to my kawan-kawan yang semuanya comei-comei belaka tahap petala kelapan - Ye, aku RINDU korang! <3

4 Comments:

Fatin Rahmat said...

rindu yana jugak! hehe best ape keje. tak payah balik kolej dah :P

Liyana Idris said...

hhee.. yupe.. mmg la best tapi penat la direct 8.30-5.30.. uhuu dalam aircond lak tu, habis kulit mak kering nyah..awww~~

ieqa said...

YANAAAA! same laa kite!
pagi-pagi minum nescafe nak elak ngantuk pastue mesti sakit perut. wuwuwuuu~

RINDU YANA jugakkk♥

p/s : pakai laa losyen baby johnson yunk, jage kelembapan kulit tu. tehehee

Liyana Idris said...

hahah.. same ek? tu la kan.. da la x sempat nak sarapan pun.. aigoo.. hikhik heheh x pakai pun losyen.. maleh.. :P

 
coretan.repekan.bebelan - Templates para novo blogger 2007