Monday, December 20, 2010

Dengan Bangganya..

Ok, kini dengan bangganya saya hendak memaklumkan kepada cik Syamimi Haziqah dan Fatin Rahmat (dua manusia comey yang rajin menyuruh saya untuk membuat blog) yang bahawasanya saya TELAH membuat blog! ngee. Walaupun belum sebagus dan secomei blog kawan-kawan ku yang lain! saya akan berusaha! GANBATTE :) kawan-kawan tolong saya ok? >.<

13 Comments:

Fatin Rahmat said...

haha bagus yana! siap pun blog. comeyy! ;)

Liyana Idris said...

alaa.. x comei lagi la.. banyak yang nak kena edit lagi.. fatin tulung yana yep! :)

Fatin Rahmat said...

bole! tadahal punye. yana tanye je pape. i'll help you for sure :)

Liyana Idris said...

yea.. hehe first sekali mane nak cari template? susah la mau cari yang cantik.. hehe then macam mane nak tukar perkataan comment tu jadi lain?

Fatin Rahmat said...

eheh macam dh bertuka sikit je blog yana nie. hoho kalau yana nk tanye, PM kt fb fatin jela sygg. sebab kat sini tak pasan yana dh reply. huhu

Liyana Idris said...

baik~~~

Liyana Idris said...

fatin, tapinye rajin2 la singgah blog kite deh? ahaha

ieqa said...

wahhhhh PINK ♥
comel! i loikeeee, i'm loving it♥

selalu-selalu laa update ye yunk!
mishuuuu ^^

Liyana Idris said...

ok x melog saye nih? banyak lagi la yang x tau.. tgk feature ieqa ngan fatin, jeles jek.. :( tolong yep.. huhu ok.. banyak mau letak nih.. hehe

Fatin Rahmat said...

blog yana nie okay je. simple and senang nak loading. tak payah letak gadget banyak-banyak pun takpe. hehe (tak payah ngade nak jeles jeles) :P

ieqa said...

tah, nak jeles apenye. haha
tapi bagus laa jeles, baru laa berkobar-kobar semangat sikit nak blogging kan? hoho
yana click je laa kat widget kitorang yang yana berkenan, pastue buh laa kat blog yana. hee
satu lg, yana rajin-rajin laa blogwalking, baru bole kutip ramai followers. hehe.
macam kitorang aritue buat BlogLarian, tu yang naik mendadak followers. hoho

Liyana Idris said...

ha, baru mau tanya kat anda semua.. ape itu blogwalking? haha den x tau la.. pastu kan if kita follow orang..dia x automatically follow kite eh? then n die th x kita follow dier? haha *malu* :D

Fatin Rahmat said...

blogwalking tu kite jenjalan kt blog org, pastu follow die. nanti die akan follow kite balik.
die takde auto follow. kene manual follow. kalau org follow kite, kite kene gi blog die, follow die balik. haa camtu. hehe
kalau nak tau die follow kite tak, tengok kt follower kite tu :)

 
coretan.repekan.bebelan - Templates para novo blogger 2007